Supa de dovlecei de fasole și Butternut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 382 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bouillon de pui, morcovi, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Încercați Butternut Squash-Supă De Fasole Albă, Suc de fructe de Butternut și supă de fasole albă, și Supă de dovlecei de fasole toscană și Butternut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea mare nordică într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mare De Nord
Apă
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa este translucidă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați frunze de dafin și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
5
Amestecați fasolea, apa și bulionul în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți oala și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fasole
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Amestecați dovleceii, morcovii, țelina, sarea, piperul negru, ardeiul alb, ghimbirul și ienibaharul în amestecul de bulion; fierbeți până când dovleceii și morcovii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Piper Alb
Ienibahar
Morcov
țelină
Ghimbir
Suc De Fructe
Bulion
Sare
7
Îndepărtați frunzele de dafin din amestecul de bulion și aruncați-le. Scoateți 2 până la 3 căni de amestec de legume-fasole folosind o lingură cu fante din bulion; amestecați bulionul și amestecul rămas de legume-fasole folosind un blender de mână până la neted. Întoarceți amestecul de legume-fasole în amestecul de bulion și amestecați cârnații. Se fierbe supa până se gătește cârnații, încă 5 până la 10 minute.