Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, supa de dovleac cu ghimbir ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 263 de calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 1,21 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, sare, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 57%, ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supa de dovlecei ghimbiți cu cremă de nuci pecan picante, dovlecei ghimbiți și plăcintă cu dovlecei ghimbiți.
Instrucțiuni
1
Puneți dovleceii într-un recipient de 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Stropiți cu 4-1/2 lingurițe de ulei; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Coaceți, neacoperit, la 450° timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se înmoaie. Pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un ibric de supă, căleți ceapa în unt și uleiul rămas timp de 5 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă ghimbirul, curry, sare și piper; gătiți timp de 2 minute. Amestecați cartofii; gătiți încă 2 minute. Se amestecă în bulion. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragezi. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se amestecă dovleceii rezervați. Într-un blender, piureați supa în loturi până la omogenizare. Reveniți la tigaie. Se amestecă laptele; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Decorați cu smântână dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise ( Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise ( Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.