Supă de dovleac și pere

Supă de dovleac și pere
Supa de dovlecei și pere este un aperitiv care servește 9. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 225 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea pentru frișcă, pudră de curry, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt ciorbă de dovlecei și pere: mâncare reală convenabilă , ciorbă de dovlecei și mere și ciorbă de dovlecei și tahini .

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Puneți dovleceii tăiați cu partea în jos într-un spațiu de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Coaceți la 400° timp de 40-50 de minute sau până când se înmoaie. Se răcește ușor; scoateți pulpa și puneți deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați curry, usturoi, ghimbir și sare; gătiți încă 1 minut. Se amestecă bulionul, perele și dovleceii. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie; se adaugă smântână și se încălzește. Acoperiți cu oțet balsamic și arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții9
Scor De Sănătate11
Revista