Supă de dovleac și creveți cu curry Panang
Panang Curried dovleac și creveți supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $3.52 pe portie. O porție conține 463 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de unt de arahide, bulion de pui, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Closet Cooking are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de dovleac curry cu semințe Picante de dovleac, Săptămâna Dovleacului: Supă De Dovleac Curry, și Supă de dovleac cu semințe de dovleac Curry.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri din laptele de cocos mai gros care plutește deasupra într-o tigaie.
Se adaugă pasta de curry și se sotează până se parfumează, aproximativ 1-2 minute.
Adăugați bulionul de pui, laptele de cocos, frunzele de tei kaffir, dovlecelul, ardeiul roșu, zahărul, sosul de pește, sucul de lămâie și untul de arahide și fierbeți până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 10 minute.
Adăugați mazărea și creveții și fierbeți până când creveții sunt fierți, aproximativ 2-4 minute.
Se servește garnisit cu coriandru, ceapă verde, chili pentru ochi de păsări și alune.