Supă de dovleac plăcintar
Supa de dovleac plăcintar ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă are 14 porții și costă 78 de cenți per porție. O porție conține 145 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsimi . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Dacă ai la îndemână un băț de scorțișoară, supă de legume, unt și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 44% , ceea ce este destul de bine. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supa de dovleac plăcintar cu mere , Supa de dovleac plăcintar cu tahini și Supa de dovleac plăcintar .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Transferați într-un slow cooker de 5 sau 6 litri; adăugați dovleacul.
Combinați supa, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul și scorțișoara; turnați peste dovleac. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când dovleacul este fraged.
Se răcește puțin. Se aruncă batonul de scorțișoară. Într-un blender, se procesează supa în tranșe până se omogenizează. Se pune totul înapoi în slow cooker.
Încorporați crema de brânză cu un tel; acoperiți și gătiți încă 15 minute sau până când brânza se topește.