Supă de cârnați și fasole neagră
Supa de cârnați și fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, fasole fără sare adăugată, cârnați de curcan kielbasa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă de fasole neagră cu cârnați, Supă de fasole neagră cu cârnați de Crab și Andouille, și Supă de fasole neagră și cârnați cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cârnați și sotati 1 minut sau până când cârnații încep să se rumenească.
Adăugați piper; se sotează 1 minut.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; adăugați fasole și sos picant și fierbeți, acoperit, 5 minute. Se acoperă cu coriandru, dacă se dorește.