Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cârnații, varza și supa de fasole ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați kale, cârnați cajun, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Varză, Fasole Albă Și Cârnați, Supă de cârnați, fasole albă și varză, și Supă de varză, fasole albă și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cârnați afumați în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bulion de pui și roșii tăiate cubulețe; aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă varza. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când varza este fragedă. Se amestecă fasolea și se gătește 1 minut sau până când supa se încălzește bine.