Supă de cârnați de spanac
Supa de cârnați cu spanac este un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale. Această rețetă servește 10. Pentru 2,81 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 548 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți cârnați în vrac, cartofi, amestec de sos pentru salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salata de mic dejun cu cârnați, spanac și ouă de prepeliță , cârnați de pui, supă de fasole albă și varză și supă italiană de cârnați și legume .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz. Între timp, într-un cuptor olandez, combinați bulionul, cartofii și amestecul de dressing pentru salată. Se aduce la fierbere; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Adăugați cârnații și spanacul la amestecul de bulion; căldură prin.