Supă de curcan și fasole neagră
Turcia și supa de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână slănină, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de fasole neagră cu aragaz lent cu curcan, Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, și Curcan Fasole Neagră Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare din oțel inoxidabil, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din oală.
Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați ceapa în oală și gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă pudra de chili, cacao, sosul Tabasco, oregano, sare, piper, roșii și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați fasolea neagră și curcanul în oală. Se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă spanacul și slănina. Gatiti pana cand spanacul se ofileste, aproximativ 1 minut.
Variante: utilizați curcan afumat în loc de câmpie. : Înlocuiți 1 2/3 căni drenate și clătite fasole de rinichi, pinto sau cannellini pentru fasolea neagră.
Recomandare de vin: aveți nevoie de un vin roșu robust, cu multă condimentare și aromă de fructe, pentru a rezista acestei ciorbe puternice. Asta descrie zinfandel la un T, așa că încercați unul aici.