Supă de conopidă, varză de Bruxelles crocantă și icre de somon afumat

Supă de conopidă, varză de Bruxelles crocantă și icre de somon afumat
Supă de conopidă, varză de Bruxelles crocantă și icre de somon afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă 1,47 USD per porție. O porție conține 160 de calorii, 8 g de proteine și 9 g de grăsimi. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și cumpărați icre de somon, buchețele de conopidă, piper spart și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ supă de conopidă cu varză de Bruxelles crocantă și mere, varză de Bruxelles crocantă și gratin de conopidă și supă de varză de Bruxelles prăjită și conopidă.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic nereactiv, amestecați icrele de somon și uleiul de măsline afumat. Dați deoparte pentru a infuza icrele cu aromă de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Icre De SomonIcre De Somon
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Puneți buchețelele de conopidă într-o oală mare cu ceapa, crenguțele de cimbru și laptele. Aduceți încet la fierbere la foc mediu-mare. Asezonați cu sare cușer, acoperiți și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute, până când conopida este moale. Aruncați crenguțele de cimbru de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați amestecul de conopidă într-un blender și faceți piure până la omogenizare completă. Gustați și asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Umpleți o cratiță medie cu 2 până la 3 inci de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se încălzește la 350 de grade F. Se prăjește frunzele de varză de Bruxelles câteva la un moment dat, timp de 30 până la 40 de secunde, până se rumenesc.
6
Scurgeti pe prosoape de hartie si asezonati cu floare de sal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Pentru a servi, puneți supa în boluri puțin adânci sau în pahare mici de shot sau cești de espresso și garniți cu frunze prăjite de varză de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ShotShot
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
8
Se presară cu arpagic, icre de somon afumat și cimbru de lămâie și se condimentează cu floare de sal, piper negru crăpat și mai mult ulei de măsline afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Fleur De SelFleur De Sel
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
Icre De SomonIcre De Somon
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
9
Fotografii de Yunhee Kim

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista