Conopida prăjită și supa de Curry este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sare, conopidă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Curry De Conopidă Prăjită, Supă De Conopidă Prăjită Și Curry De Cartofi, și Conopidă Prăjită Cu Curry.
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.