Newfoundland Cod Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 294 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, ceapă, cimbru de vară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Yam Chowder.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.