Supă de ciuperci și lapte de cocos

Supă de ciuperci și lapte de cocos
Nevoie de o felul principal vegan? Supa de ciuperci și lapte de cocos ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 497 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de mare, praz, ciuperci shitake și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cremă slabă de supă de ciuperci cu lapte evaporat, Supă De Midii Din Lapte De Cocos, și Supă de morcovi cu lapte de cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și adăugați prazul. Saut ușor timp de 2-3 minute, apoi se adaugă ciupercile tocate. Continuați să gătiți ușor, neacoperit încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați laptele de cocos și bulionul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.Pur și simplu se toarnă într-un lichidator sau robot de bucătărie, apoi se întoarce în tigaie și se condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie.Când este gata de servit, încălziți uleiul suplimentar într-o tigaie și prăjiți rapid stridiile feliate sau ciupercile shitake.Reîncălziți supa și serviți cu ciupercile suplimentare împrăștiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista