Supă de ciuperci, orz și carne de vită

Supă de ciuperci, orz și carne de vită
Supa de ciuperci, orz și carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă prăjită de vită, ciuperci și orz, Cina De Duminică: Carne De Vită + Supă De Orz De Ciuperci, și Supă sănătoasă de legume de vită și orz de ciuperci pentru aragazul lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile porcini într-un castron mediu; acoperiți cu apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți ciupercile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Se toacă ciupercile; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
4
Se adauga ciupercile cremini si ceapa tocata; saut 10 minute sau pana se rumeneste usor. Puneți amestecul de ceapă într-un castron mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați morcovul tocat, țelina, păstârnacul și usturoiul tocat; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
țelinățelină
6
Adăugați amestecul de morcovi în amestecul de ceapă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați carne de vită; gatiti 3 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9
Adăugați 1 cană de bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați restul de 5 căni de bulion, porcini tocați, lichid porcini, amestec de ceapă, 2 căni de apă, sare, piper și cimbru. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 1 oră sau până când carnea de vită este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
11
Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă orzul; acoperiți și gătiți 30 de minute sau până când orzul este al dente. Descoperiți și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
OrzOrz
12
Se ia de pe foc; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Revista