Supă de ceapă franceză în stil sudic

Supă de ceapă franceză în stil sudic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați supa de ceapă franceză în stil sudic. Această rețetă face 4 porții cu 468 de calorii , 23 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 2,51 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, le puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este solid. Fasole verde mai sănătoasă în stil sudic , fasole verde în stil sudist și supa clasică de ceapă franțuzească sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pune ceapa în unt și călește-l timp de 5 până la 10 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă cimbrul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Într-o oală mare, la foc mare, combinați consomul, foile de dafin și vinul alb, dacă doriți. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic, se amestecă ceapa sotă și se lasă să se încălzească, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pune supa în 4 boluri individuale pentru cuptor, umplând fiecare aproximativ 3/4 din drum. Acoperiți fiecare castron cu 2 felii de pâine baghetă și apoi acoperiți fiecare cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Revista