Supă de ceapă franceză în stil sudic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați supa de ceapă franceză în stil sudic. Această rețetă face 4 porții cu 468 de calorii , 23 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 2,51 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, le puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este solid. Fasole verde mai sănătoasă în stil sudic , fasole verde în stil sudist și supa clasică de ceapă franțuzească sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Pune ceapa în unt și călește-l timp de 5 până la 10 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă cimbrul și se ia de pe foc.
Într-o oală mare, la foc mare, combinați consomul, foile de dafin și vinul alb, dacă doriți. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic, se amestecă ceapa sotă și se lasă să se încălzească, aproximativ 10 până la 15 minute.
Pune supa în 4 boluri individuale pentru cuptor, umplând fiecare aproximativ 3/4 din drum. Acoperiți fiecare castron cu 2 felii de pâine baghetă și apoi acoperiți fiecare cu brânză.
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și clocotită.