Supă de ceapă franceză în stil sudic

Supă de ceapă franceză în stil sudic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați supa de ceapă franceză în stil sudic. Această rețetă face 4 porții cu 468 de calorii , 23 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 2,51 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, le puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este solid. Fasole verde mai sănătoasă în stil sudic , fasole verde în stil sudist și supa clasică de ceapă franțuzească sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Pune ceapa în unt și călește-l timp de 5 până la 10 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă cimbrul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Într-o oală mare, la foc mare, combinați consomul, foile de dafin și vinul alb, dacă doriți. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic, se amestecă ceapa sotă și se lasă să se încălzească, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Pune supa în 4 boluri individuale pentru cuptor, umplând fiecare aproximativ 3/4 din drum. Acoperiți fiecare castron cu 2 felii de pâine baghetă și apoi acoperiți fiecare cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Revista