Supă de ceapă franceză VII

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa de ceapă franceză VII. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 382 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, untul, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Amestecați bulionul și vinul, folosind o lingură de lemn pentru a răzui fundul oalei. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se incalzeste.
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului. Supă de lingură în boluri de servire rezistente la căldură. Topiți fiecare castron cu o felie de pâine și presărați cu brânză.
Așezați sub un broiler fierbinte până când brânza este topită și ușor rumenită.