Supă De Ceapă Franceză De Toamnă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa de ceapă franceză de toamnă. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 345 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ceapă, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un aragaz lent la foc mic și puneți jumătate din unt pentru a se topi.
Adăugați ceapa și merele; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
După ce timpul de gătit a trecut și merele și ceapa sunt moi, se toarnă coniacul, bulionul de pui și cidrul de mere. Setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 1 până la 2 ore, până la fierbere.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Se amestecă împreună scorțișoara, zahărul și untul rămas.
Se întinde pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Așezați scorțișoara de pâine cu fața în sus pe o foaie de copt și fierbeți până se prăjește, aproximativ 3 minute.
Scoateți din cuptor, răsturnați feliile, astfel încât scorțișoara să fie pe fund.
Presărați brânză Gouda deasupra și reveniți la broiler până când brânza este topită.
Puneți supa în boluri de servire și acoperiți cu felii de pâine prăjită, cu brânză în sus pentru a servi.