Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 934 calorii. 8092 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de sare, frunze de dafin, o combinație a celor două și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
1
Caramelizați ceapa: într-o oală cu fund gros de 5 până la 6 litri, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Gatiti ceapa, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Creșteți căldura la mediu ridicat.
5
Adăugați lingura rămasă de ulei de măsline și untul și gătiți, amestecând des, până când ceapa începe să se rumenească, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Apoi presărați cu zahăr (pentru a ajuta la caramelizare) și 1 linguriță de sare și continuați să gătiți până când ceapa se rumeneste bine, încă aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
8
Deglazează oala cu vermut:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați vermutul în oală și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale oalei, deglazând oala în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Adăugați bulionul, frunzele de dafin și cimbru. Aduceți la foc mic, acoperiți oala și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Condimentează după gust cu mai multă sare și adaugă piper negru proaspăt măcinat. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Grăsime De Porc înapoi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați coniac dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4
Prăjiți felii de pâine franceză: în timp ce supa fierbe, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie și preîncălziți cuptorul la 450 km F cu un suport în treimea superioară a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți ușor ambele părți ale pâinii franceze sau feliile de baghetă cu ulei de măsline (veți ajunge să folosiți aproximativ o lingură și jumătate de ulei de măsline pentru aceasta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Baguette
6
Puneți la cuptor și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întoarceți pâinea prăjită și presărați cu brânza Gruyere rasă și parmezan. Reveniți la cuptor când este aproape de timpul de servire și coaceți până când brânza este bulbucată și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Servi: pentru a servi, supa de oală într-un castron și transferați o pâine prăjită brânză pe partea de sus a fiecărui castron de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Alternativ, puteți utiliza boluri individuale rezistente la cuptor sau o caserolă mare. Puneți supa în boluri sau caserole. Se acoperă cu pâinea prăjită și se presară cu brânză. Se pune în broiler timp de 10 minute la 350 km f, sau până când brânza se bulează și se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Supa de ceapă franceză funcționează foarte bine cu Beaujolais și Pinot Grigio. Un Beaujolais Fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un Pinot grigio. Satele Louis Jadot Beaujolais cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.