Supă de cartofi, praz și mazăre

Supa de cartofi, praz și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, mazăre, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până cartofi ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Supă De Cartofi Și Praz, Supă de praz și cartofi, și Supă De Praz De Cartofi.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati prazul in untul topit pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Se amestecă cartofii și bulionul de pui în praz și se aduce la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Amestecați mazărea și tarhonul în supă; fierbeți până când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin.
Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa în oală.
Se toarnă laptele în supa piure și se aduce la foc mic la foc mediu până se încălzește. Condimentează cu sare și piper negru.