Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc

Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc
Supa de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 233 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ulei de nucă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de cartofi dulci cu Pesto de nucă, Bisque de fasole albă și dovleac cu pesto de salvie, și Supă De Cartofi Dulci, Kale Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, încălziți un cuptor olandez la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați prazul în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul și 1 cană de apă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cartoful; gătiți 10 minute sau până când cartoful este fraged. Amestecați ciorba, piperul, sarea și fasolea; gătiți 3 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Pentru a pregăti pesto, combinați brânza și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului. Polonic 1 cana supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu aproximativ 2 lingurite pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista