Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc

Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc
Supa de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 233 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ulei de nucă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de cartofi dulci cu Pesto de nucă, Bisque de fasole albă și dovleac cu pesto de salvie, și Supă De Cartofi Dulci, Kale Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, încălziți un cuptor olandez la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați prazul în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul și 1 cană de apă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați cartoful; gătiți 10 minute sau până când cartoful este fraged. Amestecați ciorba, piperul, sarea și fasolea; gătiți 3 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Pentru a pregăti pesto, combinați brânza și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului. Polonic 1 cana supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu aproximativ 2 lingurite pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista