Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc

Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc
Supa de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 233 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ulei de nucă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de cartofi dulci cu Pesto de nucă, Bisque de fasole albă și dovleac cu pesto de salvie, și Supă De Cartofi Dulci, Kale Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, încălziți un cuptor olandez la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prazul în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul și 1 cană de apă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cartoful; gătiți 10 minute sau până când cartoful este fraged. Amestecați ciorba, piperul, sarea și fasolea; gătiți 3 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Chard ElvețianChard Elvețian
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Pentru a pregăti pesto, combinați brânza și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului. Polonic 1 cana supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu aproximativ 2 lingurite pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista