Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc

Supă de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc
Supa de cartofi dulci și fasole albă cu pesto de salvie-nuc este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 233 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ulei de nucă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de cartofi dulci cu Pesto de nucă, Bisque de fasole albă și dovleac cu pesto de salvie, și Supă De Cartofi Dulci, Kale Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, încălziți un cuptor olandez la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați prazul în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul și 1 cană de apă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cartoful; gătiți 10 minute sau până când cartoful este fraged. Amestecați ciorba, piperul, sarea și fasolea; gătiți 3 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Chard ElvețianChard Elvețian
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
5
Pentru a pregăti pesto, combinați brânza și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului. Polonic 1 cana supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu aproximativ 2 lingurite pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista