Supă de cartofi dulci și coniac

Supă de cartofi dulci și coniac
Supa de cartofi dulci și coniac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 151 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi dulci, vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brandy Dulce De Modă Veche, Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, și Supă De Cartofi Dulci (Supă De Kumara Curry).

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofii dulci și gătiți până se înmoaie, dar încă fermi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3
Se scurge, se răcește, se curăță și se amestecă. Pune deoparte.
4
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa în ulei de măsline până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vin alb, vin roșu și coniac și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Adăugați piure de cartofi dulci, amestecând pentru a încorpora. Se dizolvă cuburile de bulion în apă și se adaugă în supă cu ienibahar. Se fierbe încă 10 minute, amestecând ocazional. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista