Supă de cartofi dulci și coniac
Supa de cartofi dulci și coniac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 151 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi dulci, vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brandy Dulce De Modă Veche, Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, și Supă De Cartofi Dulci (Supă De Kumara Curry).
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați cartofii dulci și gătiți până se înmoaie, dar încă fermi, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se răcește, se curăță și se amestecă. Pune deoparte.
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa în ulei de măsline până la translucid.
Adăugați vin alb, vin roșu și coniac și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați piure de cartofi dulci, amestecând pentru a încorpora. Se dizolvă cuburile de bulion în apă și se adaugă în supă cu ienibahar. Se fierbe încă 10 minute, amestecând ocazional. Condimentează după gust cu sare și piper.