Supă de brânză cu broccoli-conopidă
Rețeta Supă de brânză cu broccoli-conopidă se poate face în aproximativ 30 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 290 de calorii . Această rețetă servește 2 și costă 100 de cenți per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați conopidă, granule de bulion de pui, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 56% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Gratin de conopidă și broccoli cu brânză Camembert , Supă de conopidă, praz și brânză cheddar și Supa surorii mele: Supă cremoasă de curry și conopidă .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți conopida, broccoli, ceapa și morcovul în unt timp de 5 minute sau până când legumele sunt crocante și fragede. Se amestecă 1-1/4 cană de lapte, bulion, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 5 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când.
Combinați făina și laptele rămas până la omogenizare; se adauga in cratita. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; se adauga branza si se amesteca pana se topeste.