Supă de brânză cu ardei iute
Supa cu ardei iute și brânză necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 347 de calorii , 16 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ardei iute, brânză Monterey Jack și chimen măcinat. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 35% . Rețete asemănătoare sunt pui marinat cu lămâie verde cu salsa de pepene verde de casă , salată cu spanac picant și paste pesto cu boabe verzi și jalapeño .
Instrucțiuni
Într-un ibric de supă sau într-un cuptor olandez la foc mediu, căliți ceapa în ulei și unt până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și căliți timp de 1 minut.
Adăugați făină; gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă bulion, porumb, ardei iute și roșii; aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând din când în când.
Adăugați ingredientele rămase; se încălzește, amestecând des, până se topește brânza (nu se fierbe).