Supă De Anghinare Din Ierusalim

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete pentru repertoriul dvs., supa de anghinare din Ierusalim ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,21 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Am adus o mână de anghinare din Ierusalim acasă de pe piață, le-am spălat și le-am prăjit (piele și toate) la cuptor cu un simplu strop de ulei de măsline, sare de mare și piper. Le-am gătit până la capăt, așa cum aș face un cartof copt. Am încercat să le prăjesc a doua oară înlocuind uleiul de măsline cu ulei de alune pentru rezultate și mai gustoase. Acum, legumele riscă să preia viața mea de produse așa cum o știu! Am tăiat câteva în rondele subțiri, le-am prăjit și le-am presărat peste o salată de rucola. Delicios. Am crezut că am atins apogeul cu aceste preparate până când am gustat această supă...Combinația dintre prăjire și tocană dă o aromă complexă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați 1/2 anghinarea de Ierusalim pe o foaie de copt.
Stropiți-le cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline și presărați sare și piper.
Așezați tava în centrul cuptorului și gătiți până când cedează complet atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, 30 până la 45 de minute.
Între timp, feliați restul de anghinare din Ierusalim în felii groase de 1/2 inch.
Încălziți o oală medie și adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute.
Adăugați cimbru și feliile de anghinare din Ierusalim și amestecați pentru a amesteca ingredientele. Verificați condimentul. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute si adaugati 4 cani de apa.
Gatiti pana cand anghinarea din Ierusalim este complet frageda, 25-30 de minute. Dacă lichidul se reduce prea mult în acest timp de gătit, adăugați restul de 1 cană de apă.
Scoateți cele prăjite din cuptor, sfărâmați-le și adăugați-le direct în amestecul de supă. Gust pentru condimente.
Scoateți cimbrul din oală.
Adăugați crema. Pureați supa în loturi mici în blender (sau într-un blender manual) până se omogenizează. Pentru o textură mai" rustică", faceți piure doar 1/2 și lăsați-l pe celălalt 1/2 " gros."
Serviți cu aluat crocant sau o pâine însămânțată pentru a scoate în evidență aroma naturală de nucă a supei.
Sugestie de servire: pâine crudă cu aluat sau pâine însămânțată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.