Supă De Anghinare Din Ierusalim

Supă De Anghinare Din Ierusalim
Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și hor d ' oeuvre primar? Supa de anghinare din Ierusalim ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 594 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Simply Recipes necesită anghinare din Ierusalim, ceapă, tulpini de țelină și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o oală de supă la foc mediu-mare și gătiți ceapa și țelina până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Nu le rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adauga usturoiul si saut-ul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
1
Adăugați anghinarea de Ierusalim și bulionul de pui în oală și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când anghinarea din Ierusalim începe să se descompună, 45 de minute până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Pur și simplu supa: folosind un blender cu imersie sau un blender vertical, pur și simplu supa. Dacă utilizați un blender vertical, umpleți vasul blenderului până la o treime din capacitate odată, dacă supa este fierbinte și țineți apăsat capacul în timp ce amestecați. Alternativ, puteți împinge supa prin cel mai bun grătar de pe o moară de alimente sau o puteți împinge printr-o sită robustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Se presară piper negru proaspăt ras pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista