Supă De Anghinare Din Ierusalim

Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și hor d ' oeuvre primar? Supa de anghinare din Ierusalim ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 594 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Simply Recipes necesită anghinare din Ierusalim, ceapă, tulpini de țelină și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o oală de supă la foc mediu-mare și gătiți ceapa și țelina până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Nu le rumeniți.
Se adauga usturoiul si saut-ul timp de 1 minut.
Adăugați anghinarea de Ierusalim și bulionul de pui în oală și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când anghinarea din Ierusalim începe să se descompună, 45 de minute până la o oră.
Pur și simplu supa: folosind un blender cu imersie sau un blender vertical, pur și simplu supa. Dacă utilizați un blender vertical, umpleți vasul blenderului până la o treime din capacitate odată, dacă supa este fierbinte și țineți apăsat capacul în timp ce amestecați. Alternativ, puteți împinge supa prin cel mai bun grătar de pe o moară de alimente sau o puteți împinge printr-o sită robustă.
Se adaugă sare după gust.
Se presară piper negru proaspăt ras pentru a servi.