Ceapa caramelizată și supa cremă de șalotă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 296 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de vită degresat, unt, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Și Baie De Șalotă, Supă De Șalotă Caramelizată, și Cremă De Supă De Șalotă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci, amestecați șalotele cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți într-un cuptor de 375 până la auriu adânc, scuturând ocazional tigaia pentru a întoarce bucăți, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa, untul și zahărul până când ceapa se rumeneste adânc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sherry la șalotă, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul în ceapă. Într-un blender, rotiți legumele, câte o porție, până când sunt foarte netede, adăugând suficient bulion pentru a facilita amestecarea. Întoarceți legumele pure în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulionul rămas, cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Amestecând des, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți 20 de minute pentru a amesteca aromele.
8
Adăugați jumătate și jumătate și amestecați la foc mediu-mare până când este fierbinte, 2 până la 3 minute.
9
Adăugați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Se toarnă în boluri și se condimentează după gust cu sos fierbinte, sare și piper și suc din pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De Lămâie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat