Supă cremoasă rapidă de sparanghel

Supă cremoasă rapidă de sparanghel
Supa cremoasă de sparanghel rapidă ar putea fi exact rețeta fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primordială pe care ați căutat-o. Această rețetă are 6 porții. O porție conține 184 de calorii , 7 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 2,64 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, supă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 60% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă cremoasă de sparanghel alb , Garnitură cremoasă de risotto cu sparanghel și Supa surorii mele: Supă cremoasă de dovleac și conopidă cu curry .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotați prazul și ceapa în ulei și unt, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați sparanghelul și supa. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, până când legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Luați de pe foc. Puneți deoparte o cană de bucăți de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Într-un blender, mixați amestecul de sparanghel rămas în tranșe până obțineți o compoziție omogenă; puneți-l înapoi în tigaie. Adăugați smântâna, sarea și piperul. Gătiți la foc mic până se încălzește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Decorați cu bucățile de sparanghel puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista