Supa cremoasă de sparanghel rapidă ar putea fi exact rețeta fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primordială pe care ați căutat-o. Această rețetă are 6 porții. O porție conține 184 de calorii , 7 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 2,64 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, supă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 60% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă cremoasă de sparanghel alb , Garnitură cremoasă de risotto cu sparanghel și Supa surorii mele: Supă cremoasă de dovleac și conopidă cu curry .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotați prazul și ceapa în ulei și unt, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați sparanghelul și supa. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, până când legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Luați de pe foc. Puneți deoparte o cană de bucăți de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Într-un blender, mixați amestecul de sparanghel rămas în tranșe până obțineți o compoziție omogenă; puneți-l înapoi în tigaie. Adăugați smântâna, sarea și piperul. Gătiți la foc mic până se încălzește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
5
Decorați cu bucățile de sparanghel puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe