Supă Cremoasă Italiană De Fasole Albă

Supă Cremoasă Italiană De Fasole Albă
Supa cremoasă italiană de fasole albă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 253 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Un amestec de ceapă, spanac, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toțiretetele au 231 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este super. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Cârnați Italieni, Supă italiană de fasole albă și Kale, și Supă De Fasole Albă Italiană Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul. Gatiti ceapa si telina in ulei timp de 5 pana la 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând continuu. Se amestecă fasolea, bulionul de pui, piperul, cimbrul și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și apoi fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Cu lingura cu fante, scoateți 2 căni din amestecul de fasole și legume din supă și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
În blender la viteză mică, amestecați supa rămasă în loturi mici până la netezire (ajută la îndepărtarea piesei centrale a capacului blenderului pentru a permite scăparea aburului.) Odată amestecat se toarnă supa înapoi în oală stoc și se amestecă în fasole rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Amestecați spanacul și gătiți 1 minut sau până când spanacul este ofilit. Se amestecă sucul de lămâie și se scoate de pe foc și se servește cu parmezan proaspăt ras deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista