Supa cremoasă italiană de fasole albă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 253 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Un amestec de ceapă, spanac, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toțiretetele au 231 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este super. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Cârnați Italieni, Supă italiană de fasole albă și Kale, și Supă De Fasole Albă Italiană Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul. Gatiti ceapa si telina in ulei timp de 5 pana la 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând continuu. Se amestecă fasolea, bulionul de pui, piperul, cimbrul și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și apoi fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Cu lingura cu fante, scoateți 2 căni din amestecul de fasole și legume din supă și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
În blender la viteză mică, amestecați supa rămasă în loturi mici până la netezire (ajută la îndepărtarea piesei centrale a capacului blenderului pentru a permite scăparea aburului.) Odată amestecat se toarnă supa înapoi în oală stoc și se amestecă în fasole rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Amestecați spanacul și gătiți 1 minut sau până când spanacul este ofilit. Se amestecă sucul de lămâie și se scoate de pe foc și se servește cu parmezan proaspăt ras deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă