Supa cremoasă de pere și păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de morcovi, iaurt fără grăsimi, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Păstârnac-Pere, Supă de pere, fistic și păstârnac, și Păstârnac prăjit și supă de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți păstârnacul și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
2
Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
3
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați păstârnac, morcovi și 4 căni de bulion. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, coaja și miezul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Tăiați în bucăți de 1 inch.
6
Se adaugă în tigaie și se amestecă până la fierbinte, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Cu o lingură cu fante, transferați morcovii, păstârnacul și perele, în loturi, dacă este necesar, într-un blender sau robot de bucătărie. Rotiți până se omogenizează, adăugând suficient lichid de gătit pentru a purifica ușor. Reveniți la tigaie cu lichid de gătit și amestecați până la abur. Dacă este necesar, adăugați mai mult bulion la subțire până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
8
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
9
Se ornează cu crme frache și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)