Supă cremoasă de pere și păstârnac
Supa cremoasă de pere și păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de morcovi, iaurt fără grăsimi, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Păstârnac-Pere, Supă de pere, fistic și păstârnac, și Păstârnac prăjit și supă de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți păstârnacul și morcovii.
Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați păstârnac, morcovi și 4 căni de bulion. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, 15 până la 20 de minute.
Între timp, coaja și miezul de pere.
Tăiați în bucăți de 1 inch.
Se adaugă în tigaie și se amestecă până la fierbinte, aproximativ 2 minute.
Cu o lingură cu fante, transferați morcovii, păstârnacul și perele, în loturi, dacă este necesar, într-un blender sau robot de bucătărie. Rotiți până se omogenizează, adăugând suficient lichid de gătit pentru a purifica ușor. Reveniți la tigaie cu lichid de gătit și amestecați până la abur. Dacă este necesar, adăugați mai mult bulion la subțire până la consistența dorită.
Se ornează cu crme frache și arpagic.
Se adaugă sare și piper după gust.