Supă cremoasă de morcovi și cartofi dulci
Supa cremoasă de morcovi și cartofi dulci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 169 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Cartofi Dulci Și Morcovi, Supă cremoasă de morcovi și cartofi dulci, și Supă Cremoasă De Cartofi Dulci Cu Morcovi Thailandezi.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă scorțișoară și nucșoară; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Mutați amestecul de ceapă în partea laterală a tigaiei; adăugați restul de 2 linguri de unt pentru a deschide spațiul în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 1 minut sau pana cand untul incepe sa se rumeneasca.
Adăugați cartofi dulci, 3 1/2 căni de apă, bulion și morcov; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Puneți jumătate din amestecul de supă într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de supă rămas. Se amestecă jumătate și jumătate, sare și piper. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de smântână și 3/4 linguriță de pătrunjel.