Supă cremoasă de fenicul și cartofi

Supă cremoasă de fenicul și cartofi
Supa cremoasă de fenicul și cartofi este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Supă cremoasă de fenicul și praz, și Supă cremoasă de fenicul și năsturel.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulbi de fenicul, ceapă și cartofi; se presară sare și piper. Saut până se înmoaie ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
CartofiCartofi
CeapăCeapă
3
Adăugați 4 căni de bulion și 2 lingurițe de suc de lămâie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
BulionBulion
4
Între timp, aduceți smântână, semințe de fenicul și tarhon la fiert într-o cratiță mică și grea. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
TarhonTarhon
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute, astfel încât aromele să se amestece.
6
Lucrând în loturi, supa de piure în blender până se omogenizează. Întoarceți supa în aceeași oală. Se amestecă amestecul de cremă. Se fierbe la foc mic până se amestecă aromele, subțierea cu mai mult bulion, dacă se dorește, aproximativ 5 minute. Condimentați după gust cu sare și piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece. Reîncălziți la foc mediu, amestecând ocazional.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
CremăCremă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Supă de oală în 8 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Se ornează cu frunze de fenicul rezervate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista