Supă cremoasă de fenicul și cartofi
Supa cremoasă de fenicul și cartofi este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Supă cremoasă de fenicul și praz, și Supă cremoasă de fenicul și năsturel.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați bulbi de fenicul, ceapă și cartofi; se presară sare și piper. Saut până se înmoaie ușor, aproximativ 8 minute.
Adăugați 4 căni de bulion și 2 lingurițe de suc de lămâie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute. Se răcește ușor.
Între timp, aduceți smântână, semințe de fenicul și tarhon la fiert într-o cratiță mică și grea. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute, astfel încât aromele să se amestece.
Lucrând în loturi, supa de piure în blender până se omogenizează. Întoarceți supa în aceeași oală. Se amestecă amestecul de cremă. Se fierbe la foc mic până se amestecă aromele, subțierea cu mai mult bulion, dacă se dorește, aproximativ 5 minute. Condimentați după gust cu sare și piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece. Reîncălziți la foc mediu, amestecând ocazional.)
Supă de oală în 8 boluri.
Se ornează cu frunze de fenicul rezervate și se servește.