Supa cremoasă de fasole toscană și pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 609 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână pui, bucăți de slănină, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Supă cremoasă de fasole albă toscană și pui, Supă toscană de pui, fasole și spanac, și Supă de fasole toscană, pui și cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți supa, apa, fasolea, roșiile, puiul și slănina într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă spanacul. Gatiti 5 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3
Serviți supa cu un strop de ulei și presărați brânza.