Supă cremoasă de dovlecei și busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de dovlecei și busuioc. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă vidaliană, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremoasă De Dovlecei De Busuioc, Supă cremoasă de dovlecei cu busuioc, și Luni fără carne: supă cremoasă de tăiței de dovlecei cu busuioc de roșii prăjite cu chipsuri de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă dovleceii tocați, sarea și piperul și se fierbe la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Adăugați bulionul și fierbeți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 15 minute.
Se toarnă într-un blender (în 2 loturi, dacă este necesar) având grijă să evitați arsurile prin faptul că nu umpleți blenderul mai mult de jumătate.
Adăugați busuiocul, caju și drojdia nutritivă și amestecați până se omogenizează. Întoarceți supa în oală, condimentați cu sare și piper după gust și păstrați la cald. Tăiați dovleceii rămași cu o felie în spirală, mandolină sau răzătoare.
Se toarnă supa în boluri și se presară deasupra dovlecelul ras.