Supă cremoasă de ardei roșu prăjit și conopidă cu brânză de capră
Ardei roșu prăjit cremos și supă de conopidă cu brânză de capră este un fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 43647 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Supă cremoasă de ardei roșu prăjit și conopidă, Pui de tigaie cu ardei roșu prăjit cremos și spanac cu brânză de capră, și Conopidă prăjită întreagă cu brânză de capră bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii roșii pe o foaie de copt cu partea tăiată orientată în jos, fierbeți până când pielea este înnegrită, aproximativ 10 minute, puneți-o într-un recipient sigilabil și lăsați-o să se aburească timp de 20 de minute înainte de a ciupi pielea și de a tăia cuburi.Între timp, aruncați conopida în ulei, așezați-o într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți-o într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 20-30 de minute, amestecând o dată la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fulgii de usturoi, cimbru și ardei roșu și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați ardeii roșii prăjiți, conopida, bulionul, boiaua și brânza de capră și fierbeți timp de 10 minute înainte de a face piure la consistența dorită cu un blender manual.Se condimentează cu sare și piper și se servește garnisit cu brânză de capră.