Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso

Supa consistentă de ciuperci Shiitake și Miso ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $3.87 pe portie. Această rețetă este plăcută de 97 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de apă, alge, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Supă Miso Consistentă Cu O Singură Oală.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă la foc mediu adăugați părțile albe de scallion, ghimbirul, usturoiul și uleiul de susan. Gatiti 1 minut si adaugati 8 cani de apa. Clătiți kombu și adăugați-l în oală împreună cu fulgii de bonito. Aduceți - l la foc mic și gătiți timp de 10 minute-nu lăsați-l să fiarbă.
Scoateți kombu și puneți-l deoparte.
Adăugați ciupercile uscate și miso în oală și lăsați-l să fiarbă ușor timp de 10 până la 15 minute, sau până când ciupercile sunt hidratate și fragede.
Adăugați bok choy și fierbeți până când este fraged, aproximativ 10 minute.
Adăugați tofu și gătiți încă 5 minute. Se toarnă în boluri și se ornează cu părțile verzi rezervate de scallions.