Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso

Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso
Supa consistentă de ciuperci Shiitake și Miso ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $3.87 pe portie. Această rețetă este plăcută de 97 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de apă, alge, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Supă Miso Consistentă Cu O Singură Oală.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de supă la foc mediu adăugați părțile albe de scallion, ghimbirul, usturoiul și uleiul de susan. Gatiti 1 minut si adaugati 8 cani de apa. Clătiți kombu și adăugați-l în oală împreună cu fulgii de bonito. Aduceți - l la foc mic și gătiți timp de 10 minute-nu lăsați-l să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
KombuKombu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți kombu și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
3
Adăugați ciupercile uscate și miso în oală și lăsați-l să fiarbă ușor timp de 10 până la 15 minute, sau până când ciupercile sunt hidratate și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bok choy și fierbeți până când este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
5
Adăugați tofu și gătiți încă 5 minute. Se toarnă în boluri și se ornează cu părțile verzi rezervate de scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista