Supa clasică de vită și orz cu aragaz lent este o fără lactate felul principal. O porție conține 345 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, orz perlat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, Supă de vită și orz cu aragaz lent, și Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, carnea de vita, sarea si piperul in ulei 7-10 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți amestecul de carne de vită în aragaz lent de 6 litri. Se amestecă morcovii, orzul și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Orz
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
4
Creșteți setarea căldurii la mare. Se amestecă mazărea congelată și porumbul. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când mazărea și porumbul sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat