Supă Clasică De Scoici Din Manhattan

Supă Clasică De Scoici Din Manhattan
Rețeta clasică Manhattan Clam Chowder ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 442 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți un sfert de kilogram de slănină, conserve de roșii, puțin suc de scoici îmbuteliat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Scoici Din Manhattan, Supă De Scoici Din Manhattan, și Supă De Scoici Din Manhattan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine scoicile sub apă curgătoare rece în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Așezați scoicile într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi scoicile cu 2 inci. Acoperiți tigaia și puneți-o la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Când apa ajunge la fierbere, dați tigaiei o agitare bună. Întoarceți focul la minim și gătiți scoici încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți de pe foc și scoateți toate scoicile care s-au deschis, folosind o lingură cu fante. Dacă scoicile rămân închise, puneți din nou pe foc, cu capacul pe tigaie și gătiți încă 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Îndepărtați scoicile rămase, rezervați, aruncați orice scoici care nu s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Se toarnă sucul de scoică printr-o strecurătoare fină și se lasă deoparte. Veți avea nevoie de 6 căni de bulion. Dacă aveți mai mult decât suficient bulion de scoici, reduceți-l la 6 căni. Dacă aveți prea puțin frate de scoică, adăugați niște suc de scoică îmbuteliat sau apă pentru a face 6 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Puneți slănina într-o cratiță mare și grea și gătiți la foc moderat, amestecând, până când slănina începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se toarnă excesul de grăsime, lăsând în urmă slănina și aproximativ 3 linguri de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați ceapa, țelina și morcovul în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați cartofi și gătiți amestecul timp de încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
11
Adăugați roșiile și sucul de scoică rezervat în tigaie. Aduceți praful la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
În timp ce praful se fierbe, scoateți scoicile din coji și tocați-le grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
13
Adăugați la pudră și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
14
Adăugați frunze de cimbru. Gatiti la foc mic inca 5 minute; verificați pentru a vă asigura că cartofii sunt moi și praful este bine condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ChowderChowder
15
Scoateți și lăsați să stea timp de 5 minute.
16
Serviți în boluri calde.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Din cartea de bucate Dean & DeLuca de David Rosengarten cu Joel Dean și Giorgio DeLuca. Drepturi de autor nr. 199
18
adaugă note notele mele
19
editează notele mele
20
făcut

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista