Supă celtică de miel și orz
Supa celtică de miel și orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 334 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $3.55 pe portie. Dacă aveți țelină, cartofi, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma orzul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orz La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de miel și orz, Supă de miel și orz, și Supă consistentă de miel și orz.
Instrucțiuni
Acoperiți orzul cu apă rece, aduceți la fierbere și strecurați. Tăiați mielul de exces de grăsime și puneți-l într-o oală cu 3 litri de apă, orz, morcovi, țelină, ceapă, praz și frunze de dafin. Se aduce la fierbere, se degresează, se reduce focul și se fierbe timp de 2 ore.
Lăsați să se răcească peste noapte și îndepărtați orice grăsime care se formează.
Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți mici. Întoarceți carnea în bulion și adăugați legumele rămase.
Gatiti inca 15 minute pana cand legumele sunt fragede, completand cu mai mult bulion dupa cum este necesar. Se condimentează cu piper și se servește presărat cu pătrunjel tocat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;