Bască orez-și-Kale Chowder este un fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, conserve de roșii, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Orez Vegetal Basc, Pui Basc picant cu orez șofran, și Ușor Kale & Broccoli Slaw castron de orez cu un sos picant de arahide Thai ...și Fave cinci vineri: Kale.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (ceapa prin frunze de dafin); sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați apă, roșii și bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați kale, orez, năut și stafide; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Kale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper