Supă asiatică de vită și tăiței

Supa asiatică de vită și tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați julienne strips morcovi, friptură de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, Supă Rapidă De Tăiței De Vită Asiatică, și Ce e Cookin, Chicago?: Supă Asiatică De Tăiței De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați pachetul de tăiței de celofan în apă caldă într-un castron mediu de 10 până la 15 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Tăiați pachetul de tăiței în treimi. Acoperiți și puneți deoparte.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita, usturoiul si ciupercile in ulei 5-6 minute, amestecand ocazional, doar pana cand carnea de vita nu mai este roz.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția tăiței și a cepei.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 14 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este fragedă.
Se amestecă tăiței. Acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute sau până când tăiței sunt fierbinți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.