Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Super vinete. O porție conține 736 calorii, 40g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, usturoi crăpat, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Super Pizza Submarine, Super Neglijent Submarine, și Submarine Speciale De Vinete.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie mică cu ulei de măsline extravirgin și usturoi crăpat în ea la flacără medie scăzută. Tăiați capetele vinetelor și îndepărtați o așchie de piele de pe partea 1, astfel încât vinetele să stea plate pentru a le tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați vinetele în felii groase de 1/2 inci. Aranjați vinetele pe foi de fursecuri. Când usturoiul sfârâie în ulei, folosind o perie de patiserie, periați ambele părți ale vinetelor feliate. Condimentează vinetele cu sare și piper și prăjește la cuptorul încins 15 minute sau până se înmoaie. Întoarceți vinetele o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De Patiserie
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Luați câteva linguri de ulei de măsline extravirgin rămas și puneți-l într-o a doua tigaie, o tigaie medie, la foc mediu. La uleiul de usturoi fierbinte, adăugați usturoiul tocat rămas și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se sotează ceapa roșie și usturoiul 2 până la 3 minute, apoi se adaugă roșiile prăjite la foc tocat și sosul de roșii, apoi se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura și lăsați sosul să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prăjite La Foc
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Scoateți vinetele din cuptor. Obțineți sub-rulouri împărțite gata de umplere, aranjând rulourile despicate pe o tigaie pentru broiler. Preîncălziți broilerul pentru a topi brânza pe submarine. Straturi gramada de vinete fierte, sos de roșii prăjite și busuioc rupt în sub role, împărțind în mod egal ingrediente. Top subs cu brânză rasă și brânză mozzarella afumată. Topiți brânzeturile sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sub Bun
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat