Super Ușor Mahi-Mahi

Super Ușor Mahi-Mahi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Mahi-Mahi Super ușor ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 200 de calorii, 32g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Un amestec de condimente înnegrite, salsa verde, fileuri mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Asiago-Crusted Mahi Mahi, Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, și Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista