Super-Lemony souffl al lui David Lebovitz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Super-Lemony souffl de la David Lebovitz. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 322 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lămâi, apă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-urile cu ciocolată ale lui David Lebovitz, Interviu cu David Lebovitz pe Macarons Franceză, și Tortul de mămăligă al lui David Lebovitz cu ulei de măsline și rozmarin.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grame de unt F. Unt șase ramekine de 4 uncii (125 ml) sau mucegaiuri de suflu.
Turnați puțin zahăr în fiecare și înclinați ramekinul pentru a acoperi părțile laterale; atingeți ușor orice exces. Puneți ramekinele într-o foaie de copt.
Pentru a face baza souffl...... într-o cratiță medie, amestecați împreună făina, 1/3 cană (65 g) zahăr și sarea.
Se amestecă aproximativ o treime din lapte pentru a face o pastă netedă, apoi se amestecă restul de lapte. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand frecvent, pana se ingroasa pana la consistenta iaurtului subtire, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile și untul. Reveniți la căldură și gătiți până când amestecul începe să fiarbă și câteva bule apar pe suprafață.
Transferați într-un castron care conține cel puțin 4 litri (4 litri). Se amestecă coaja de lămâie proaspătă și confiată și se lasă să se răcească timp de 15 minute. Se amestecă 3 1/2 linguri (50 ml) suc de lămâie.
În montatorul mixerului cu suportul pentru bici (sau într-un castron cu mâna), bateți albușurile la viteză mică până se spumează. Măriți viteza la mare, adăugați treptat restul de 1 1/2 lingurițe de zahăr și continuați să bateți până când albii formează vârfuri strălucitoare și rigide.
Îndoiți un sfert din albușurile bătute în baza souffl, apoi pliați ușor albușurile rămase, având grijă să nu le dezumflați. Câteva dungi de albușuri de ou sunt preferabile unui amestec de suflu suprapus și dezumflat.
Împărțiți uniform amestecul souffl circulat între ramekinele preparate.
Presărați fiecare cu un praf ușor, uniform, de zahăr și 1/4 linguriță de suc de lămâie.
Coaceți până când blaturile sunt maro deschis și suffl-ul de suflare când este împins ușor, aproximativ 10 minute.
Serviți souffl-ul imediat.
Depozitare: puteți pregăti și pune la frigider baza souffl-ului cu până la 1 zi în avans, apoi bateți și împăturiți albușurile când sunteți gata de coacere. Amestecul de suflu de suflu, odată împărțit între ramekine, poate sta la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de coacere.
Coaja De Citrice Moale-Confiată
Folosind un cojitor de legume ascuțit și lucrând pentru stâlp la stâlp, îndepărtați coaja de pe citrice în benzi de aproximativ 1 inch (3 cm) lățime. Încercați să îndepărtați doar porțiunea colorată a cojii și lăsați miezul alb amar pe fruct. (Dacă v-ați decojit prea adânc, puteți așeza benzile plate pe un blat, cu fața în sus și tăiați cu grijă miezul cu un cuțit.) Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fâșiile de coajă pe lungime în bucăți la fel de înguste ca un chibrit de lemn.
Puneți coaja într-o cratiță medie și adăugați apă pentru a acoperi generos. Aduceți la fierbere și gătiți până când coaja este moale și translucidă, 5 până la 6 minute.
Scurgeți coaja și aruncați apa. În aceeași cratiță, aduceți cele 2 căni de apă, zahăr și sirop de porumb, dacă utilizați, la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați coaja scursă, reduceți focul pentru a menține un fierbere blând și gătiți până când coaja este translucidă și siropul este gros, aproximativ 20 de minute.
Dacă doriți, puteți utiliza un termometru pentru bomboane pentru a măsura gradul de coacere; amestecul ar trebui să înregistreze aproximativ 210 litri F (100 litri c).
Lăsați să se răcească, apoi transferați coaja și siropul într-un borcan curat, acoperiți bine și refrigerați până când sunt gata de utilizare.