Super-Lemony souffl al lui David Lebovitz

Super-Lemony souffl al lui David Lebovitz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Super-Lemony souffl de la David Lebovitz. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 322 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lămâi, apă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-urile cu ciocolată ale lui David Lebovitz, Interviu cu David Lebovitz pe Macarons Franceză, și Tortul de mămăligă al lui David Lebovitz cu ulei de măsline și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grame de unt F. Unt șase ramekine de 4 uncii (125 ml) sau mucegaiuri de suflu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Turnați puțin zahăr în fiecare și înclinați ramekinul pentru a acoperi părțile laterale; atingeți ușor orice exces. Puneți ramekinele într-o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Pentru a face baza souffl...... într-o cratiță medie, amestecați împreună făina, 1/3 cană (65 g) zahăr și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se amestecă aproximativ o treime din lapte pentru a face o pastă netedă, apoi se amestecă restul de lapte. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand frecvent, pana se ingroasa pana la consistenta iaurtului subtire, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile și untul. Reveniți la căldură și gătiți până când amestecul începe să fiarbă și câteva bule apar pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Transferați într-un castron care conține cel puțin 4 litri (4 litri). Se amestecă coaja de lămâie proaspătă și confiată și se lasă să se răcească timp de 15 minute. Se amestecă 3 1/2 linguri (50 ml) suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
În montatorul mixerului cu suportul pentru bici (sau într-un castron cu mâna), bateți albușurile la viteză mică până se spumează. Măriți viteza la mare, adăugați treptat restul de 1 1/2 lingurițe de zahăr și continuați să bateți până când albii formează vârfuri strălucitoare și rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Îndoiți un sfert din albușurile bătute în baza souffl, apoi pliați ușor albușurile rămase, având grijă să nu le dezumflați. Câteva dungi de albușuri de ou sunt preferabile unui amestec de suflu suprapus și dezumflat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Împărțiți uniform amestecul souffl circulat între ramekinele preparate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Presărați fiecare cu un praf ușor, uniform, de zahăr și 1/4 linguriță de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Coaceți până când blaturile sunt maro deschis și suffl-ul de suflare când este împins ușor, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Serviți souffl-ul imediat.
13
Depozitare: puteți pregăti și pune la frigider baza souffl-ului cu până la 1 zi în avans, apoi bateți și împăturiți albușurile când sunteți gata de coacere. Amestecul de suflu de suflu, odată împărțit între ramekine, poate sta la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Coaja De Citrice Moale-Confiată
15
Folosind un cojitor de legume ascuțit și lucrând pentru stâlp la stâlp, îndepărtați coaja de pe citrice în benzi de aproximativ 1 inch (3 cm) lățime. Încercați să îndepărtați doar porțiunea colorată a cojii și lăsați miezul alb amar pe fruct. (Dacă v-ați decojit prea adânc, puteți așeza benzile plate pe un blat, cu fața în sus și tăiați cu grijă miezul cu un cuțit.) Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fâșiile de coajă pe lungime în bucăți la fel de înguste ca un chibrit de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
16
Puneți coaja într-o cratiță medie și adăugați apă pentru a acoperi generos. Aduceți la fierbere și gătiți până când coaja este moale și translucidă, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Scurgeți coaja și aruncați apa. În aceeași cratiță, aduceți cele 2 căni de apă, zahăr și sirop de porumb, dacă utilizați, la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
18
Adăugați coaja scursă, reduceți focul pentru a menține un fierbere blând și gătiți până când coaja este translucidă și siropul este gros, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
19
Dacă doriți, puteți utiliza un termometru pentru bomboane pentru a măsura gradul de coacere; amestecul ar trebui să înregistreze aproximativ 210 litri F (100 litri c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20
Lăsați să se răcească, apoi transferați coaja și siropul într-un borcan curat, acoperiți bine și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista