Super-Erou Burger

Super-Erou Burger
Reteta super-erou Burger ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Super Cina Erou, Sandvișul super-erou al lui Joanne, și Super Erou Tigaie Cina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați ardeii și ceapa în centrul foii mari folie rezistentă; stropiți cu 1/4 cană sos de friptură. Ori pentru a face pachet. Grătar 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Între timp, amestecați carnea și 2 linguri. din sosul de friptură rămas; se formează în chiftele de 4 (1/2 inch). Grătar 8 până la 10 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede și burgerii sunt gata (160F), transformând burgerii după 4 min. și periajul cu sosul de friptură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
LegumeLegume
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți pachetul de pe grătar; tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide pachetul. Umpleți rulourile cu burgeri și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista