Supa Minestrone

Supa Minestrone
Supa Minestrone ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. Pentru 1,81 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 339 de calorii. Aceasta reteta serveste 6. Poate fi savurata oricand, dar este deosebit de buna pentru toamna. 160 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Dacă aveți la îndemână paste pentru cot, roșii conservate, busuioc și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supa Minestrone, Supa Minestrone și Supa Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adaugati telina si morcovul si gatiti pana incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea verde, oregano uscat și busuioc, 3/4 linguriță de sare și piper după gust; gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați roșiile tăiate și zdrobite și bulionul de pui în oală și aduceți la fiert. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți 10 minute. Se amestecă fasolea și pastele și se fierbe până când pastele și legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Asezonați cu sare. Se pune în boluri și se adaugă parmezan și busuioc tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Fotografie de Andrew Mccaul

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Minestrone. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista