Supa Knoephla
Supa Knoephla ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 10 porții cu 224 de calorii, 4 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, ou și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ O supă rapidă și ușoară {supa miso cu tăiței Soba sau fasole mung, supa Colcannon (denumită supă irlandeză de cartofi și varză cu șuncă) și supa Colcannon (alias supa irlandeză de cartofi și varză cu slănină).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topește untul; gătiți cartofii și ceapa timp de 20-25 de minute sau până când se înmoaie.
Adăugați lapte; se încălzește, dar nu se fierbe. Pus deoparte. Într-un cuptor olandez, aduceți apa și bulionul la fiert.
Între timp, combinați primele patru ingrediente knoephla pentru a forma un aluat tare.
Rulați într-un 1/2 inch. frânghie.
Tăiați în 1/4 inchi. bucăți și se aruncă în bulion clocotit. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați amestecul de cartofi; căldură prin.
Se presara patrunjel daca se doreste.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.