Supa fierbinte și acră thailandeză a lui Cindy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați supa Thailandeză fierbinte și acră a lui Cindy. O porție conține 429 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, coriandru, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă caldă și acră, Tom Yum-supă thailandeză fierbinte și acră, și Supă thailandeză fierbinte și acră.
Instrucțiuni
Așezați orezul și 2 căni de apă într-o oală și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Se toarnă restul de 10 căni de apă într-o oală mare și se fierbe.
Puneți puiul în oală. Se amestecă frunzele de tei kaffir, iarba de lămâie, ceapa verde, usturoiul, roșiile, sosul de pește, ciupercile, coriandrul, ardeii roșii chile și baza de supă de tamarind. Gatiti puiul 30 de minute sau pana cand sucurile se limpezesc.
Scoateți puiul din oală, dezosați și tocați. Întoarceți carnea în supă și aruncați oasele.
Se servește peste orez fiert.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.