Supa drăguță de piersici

Supa drăguță de piersici
Pretty Peach Supp durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,62 USD per porție, primești un aperitiv care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 183 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este perfect pentru toamna. Dacă aveți zahăr, suc de lămâie, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, care este solid. Pretty Peach Jam, Pretty Autumn Supp și Pretty Pepper Supp sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune zmeura intr-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele. Acoperiți și puneți piureul la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pune piersicile si sucul de lamaie in blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați într-un castron; se amestecă nectarul, iaurtul, zahărul dacă se dorește și se extrage. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarNectar
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Pentru a garni așa cum se arată în fotografie, stropiți 1 lingură de piure de zmeură într-un cerc de 3 inchi deasupra fiecărei porții. Folosește o scobitoare pentru a trage șase linii spre centrul cercului, formând o floare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Lexème Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista