Nevoie de o curs principal fără gluten? Uimitoarea supă de pește a lui Cathy ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 5,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 936 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 158 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Pește, A muri pentru supă de pește, și Supă De Pește.
Instrucțiuni
1
Așezați fâșiile de slănină într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti slanina pana cand este crocanta, apoi scoateti-o pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți grăsimea din oală, rezervând aproximativ 1 lingură. Puneți focul la mediu și prăjiți ceapa în grăsimea de slănină rezervată până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați cartofi și umpleți oala cu suficientă apă pentru a le acoperi. Aduceți la fierbere, apoi gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bucăți de pește, lapte evaporat, lapte integral și unt. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 30 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Se toarnă în boluri și se acoperă cu bucăți de slănină sfărâmate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bucăți Reale De Slănină
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.