Supa de pește a bunicului Alvah ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 1 și costă 23,5 USD pe porție. O porție conține 3743 calorii, 221G de proteine, și 234g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți lapte, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciorba de pește a lui Jfk, Supă De Pește, și Supă De Pește.
Instrucțiuni
1
Prăjiți carnea de porc sărată tăiată cubulețe într-o oală mare până la culoarea aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Îndepărtați resturile de porc de sare și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Așezați cartofii tăiați cubulețe deasupra cepei și adăugați suficientă apă, astfel încât să ajungă în vârful cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Puneți peștele deasupra cartofilor.Se condimentează cu piper, sare și se adaugă unt.Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când peștele și cartofii sunt fierți.Vrei să amesteci cât mai puțin și foarte ușor pentru că peștele ar trebui să rămână în bucăți destul de mari.(Nu vrei pește toate fulgi în afară și mai ales nu toate moale)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se toarnă lapte evaporat și lapte obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Se încălzește bine, dar nu se fierbe.
8
Serviți resturi de porc rezervate presărate deasupra pudrei sau pe lateral.Chowder va fi mai bine dacă este permis să stea peste noapte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.